KAŽDÝ MÁ SVOJHO LEONA

12.10.2004 Celý región

V romantickej muzikálovej komédii „ Každý má svojho Leona“ (\"They´re Playing Our Song\") sa odvíja príbeh vášnivého vzťahu úspešného skladateľa Ve...
V romantickej muzikálovej komédii „ Každý má svojho Leona“ (\"They´re Playing Our Song\") sa odvíja príbeh vášnivého vzťahu úspešného skladateľa Vernona Gerscha a vtipnej, inteligentnej, no extravagantnej textárky Soni Walskovej.

Z trochu netradičného pracovného vzťahu sa rýchlo vyvinie chaotický ľúbostný vzťah, do ktorého sa začnú obaja zamotávať aj napriek úplnej rozdielnosti pováh. Okrem spoločnej tvorby objednaných piesní, musia Soňa a Vernon zvládať svoje rozdielne temperamenty a odlišné životné štýly. Je to úsmevný príbeh páru, ktorý sa popri spoločnej tvorbe snaží rovnako harmonicky zladiť vzájomné spolužitie.
Komorná muzikálová komédia „ Každý má svojho Leona“ má výbornú textovú predlohu, nabitú množstvom textových gagov a veľmi príjemné pesničky, ktoré vás určite oslovia.
Nové naštudovanie v produkcii GEDUR PRODUCTION je určené nielen divákom v Bratislave, ale aj v mnohých kultúrnych zariadeniach slovenských miest.

(They´re playing our song)
americkú muzikálovú komédiu
Napísal: Neil Simon
Hudba: Marvin Hamlisch
Texty piesní: Carole Bayer Sagerová
Preklad: Slavomír Magál
Dramaturgická úprava: Marián Vojtek
Texty piesní: Miroslav Jurika a Marián Brezáni
Kostýmy: Monika Laceková a Miloš Pietor
Scéna: Miloš Pietor
Hudobná úprava a naštudovanie: Rudolf Geri
Réžia: Peter J. Oravec
V alternáciách účinkujú:
Jarmila Hittnerová / Karin Olasová/ Kveta Horváthová
Stano Král / Martin Nikodým / Igor Šimeg
 

Vyberte región